گروه: ورزشی
شماره روزنامه:3518
تاریخ :1399/08/12 ساعت 16:27:36
تعداد بازدید: 546
مدال نقره مسابقات جهانی 2010 ترکیه و 2011 روسیه را بر گردن آویختم
email pdf word plus minus reset color
با کسب افتخاراتی که تا کنون داشتیم هنوز سالن تمرینی مناسبی نداریم

عکس اصلی خبر

شهناز خوش - ندای هرمزگان

مهدی صابری متولد 1355 بندر عباس ؛ متاهل و دارای دو فرزند به نام امیر رضا و دینا ؛ دارای مدرک کارشناسی تربیت بدنی و کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی ؛ رییس هیات و مربی کاراته شهرستان بندر لنگه می باشد. او مدیری با اخلاق ؛ برنامه ریز و به روز است که تمامی خصایص پهلوانی و مردانگی را یکجا دارد که این مهم باعث شده مدیری موفق شناخته و کاراته کا ها از مرام او الگو برداری کنن. این مربی با استعداد  و توانمند در سال 1379 این رشته ورزشی را را در بندر لنگه راه اندازی و از همان سال هیات کاراته را نیز تاسیس کرد.وی عناوین قهرمانی مسابقات کاراته استان ؛ کشور ؛ بین المللی و جهانی 2010 ترکیه و 2011 روسیه را در کارنامه ورزشی اش به ثبت رسانده ضمن این که دارای مدرک مربیگری درجه یک ، داور ممتاز ملی و  دان هفت  از فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران و دبیر سبک شوتوکان IKD کشور و همچنین رییس این سبک در استان هرمزگان می باشد. مهدی صابری در دوره های مربیگری و داوری سبک شوتوکان زیر نظر رییس جهانی این سبک استاد فقید کانچو کانازاوا ۲۰۰۸ حضور داشته و کلاس های مربیگری زیر نظر اساتید خارجی استاد سنسی اولیوا ،سنسی آکاموتو ؛ سنسی آکازاکی و آموزش داوری زیر نظر استاد کانکاسیس رییس وقت کمیته داروان فدراسیون جهانی و استاد لیم رییس کمیته داوران فدراسیون آسیا را با موفقیت گذرانده است ؛ از این رو گپ و گفت صمیمانه ای را با او انجام دادیم تا خوانندگان از کم و کیف این رشته ورزشی مطلع شوند .

 لطفا خودتان را به طور کامل  معرفی کنید ؟

مهدی صابری متولد ۱۳۵۵بندرعباس ؛ متاهل دارای دو فرزند به نام امیر رضا ۱۴ ساله و دینا ۹ ساله ؛ دارای مدرک کارشناسی تربیت بدنی و کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی می باشم .

 درباره سوابق ورزشی خود توضیح دهید ؟  

از خرداد ۱۳۶۹ کاراته را در سالن فجر بندرعباس زیر نظر استاد هیتاوی و استاد رمضانی شروع کردم.از سال ۱۳۷۹ کاراته را در شهرستان بندرلنگه راه اندازی و از همان سال هیات کاراته شهرستان را تاسیس نمودم، هم اکنون هم به عنوان رییس هیات کاراته مشغول خدمت به ورزش این منطقه می باشم ضمن این که دارای مدرک مربیگری درجه یک ، داور ممتاز ملی و  دان هفت  از فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران و دبیر سبک شوتوکان IKD کشور و رییس این سبک در استان هرمزگان می باشم همچنین مربی تیم های منتخب استان در رقابت های کشوری ، منتخب هلال احمر استان، منتخب دانش آموزی استان و رییس انجمن کاراته آموزش و پرورش استان ؛ رییس هیات کاراته بسیج بندرلنگه بوده ام ضمنا به عنوان مربی تیم منتخب ایران در مسابقات کاپ آزاد جهانی کی اف ؛ مسابقات جهانی استانبول ؛ مسابقات جهانی مسکو ؛ داوری در  مسابقات برون مرزی در کشورهای یونان ؛ ترکیه ؛ روسیه ؛ اوکراین نیز انجام وظیفه کرده ام و در دوره مربیگری و داوری سبک شوتوکان زیر نظر رییس جهانی این سبک استاد فقید کانچو کانازاوا ۲۰۰۸ حضور داشتم و کلاس های مربیگری زیر نظر اساتید خارجی استاد سنسی اولیوا ،سنسی آکاموتو ، سنسی آکازاکی و آموزش داوری زیر نظر استاد کانکاسیس رییس وقت کمیته داروان فدراسیون جهانی و استاد لیم رییس کمیته داوران فدراسیون آسیا را هم با موفقیت گذرانده ام .

 در باره مقام هایی  که در کشور و مسابقات برون مرزی کسب کرده اید توضیحاتی را بیان کنید ؟

من هفت سال  قهرمانی رده های مختلف سنی در استان ؛ کسب مدال نقره کاتای تیمی در مسابقات قهرمانی کشور به همراه بهرامی و کمالی ؛ کسب دو مدال طلا در مسابقات بین المللی کرمانشاه و اصفهان ؛ کسب دو مدال نقره از مسابقات جهانی ترکیه ۲۰۱۰ و روسیه ۲۰۱۱ را در کارنامه ورزشی ام دارم .

 از چه سالی در راس هیات کاراته شهرستان بندرلنگه قرار گرفتید ؟

 سال ۱۳۷۹ به پیشنهاد رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندر لنگه و تایید رییس وقت هیات کاراته استان هرمزگان به عنوان رییس هیات انتخاب شدم و از همان سال هیات کاراته این شهرستان را نیز تاسیس نمودم .

 در حال حاضر چند سبک در باشگاه های بندر لنگه فعالیت می کنند ؟

دو سبک شوتوکان و کیوکوشین و ۱۳ کلاس تمرینی در شهرستان های بندرلنگه ، بندرکنگ ، بندرچارک ، بندر شناس و روستای گزیر فعالیت می کنند ضمن اینکه ۲۵ مربی و ۳۵ داور رسمی فدراسیون در دو سبک کنترلی و آزاد هم فعال هستند .

 فعالیت بانوان در این رشته چگونه است ؛ لطفا توضیح دهید ؟

بانوان کاراته کای شهرستان بندرلنگه بسیار درخشان ظاهر شدند که بیانگر این ادعا حضور دو بانوی قهرمان که پر افتخارترین کاراته کای تاریخ استان هرمزگان در این رشته می باشند. قابل ذکر است ؛ که سمیه تکمار با کسب مدال طلا در مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان و مژده قاسمی نژاد با کسب مدال برنز در مسابقات قهرمانی آسیا در امارات نام خود را در تاریخ ورزش و هیات کاراته استان ثبت کردند و هنوز هیچ بانوی هرمزگانی در رشته کاراته  نتوانسته است به تیم ملی راه پیدا کند و ده ها افتخار دیگر که در قالب بازیکن ، مربی و داور نصیب شهرستان بندرلنگه شده است.که تمام این موارد نشان از جایگاه برجسته بانوان شهرستان بندرلنگه در رشته کاراته دارد .

  سیاست گذاری هیات درباره پیشرفت این رشته پر تحرک و زیبا چیست ؟

از همان ابتدا رویکرد هیات بر مبنای برنامه ریزی مدون و مستمر به صورت کوتاه مدت و بلند مدت بوده که این برنامه ریزی با تلاش بازیکنان و حمایت خانواده های شان موجب این شد که کاراته بندرلنگه افتخارات بی نظیری در میادین بین المللی برای استان هرمزگان کسب نماید که مهمترین آن حضور سه ملی پوش از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ بوده است.کسب ۲ مدال طلا ؛ ۴ مدال نقره ؛ ۱ مدال برنز همراه با تیم ملی در رقابت های معتبر بین المللی ؛ کسب ۷ مدال طلا ؛ ۶ مدال نقره ؛ ۹ مدال برنز به همراه تیم منتخب ایران در رقابت های برون مرزی ؛ کسب ۱۵ مدال در مسابقات انتخابی تیم ملی ؛ کسب ۱۳ مدال در المپیاد های کشوری ؛ کسب ۲۴ مدال در مسابقات منطقه ای و کشوری دانشجویان ؛ کسب ۲۵۸ مدال در مسابقات بین المللی به میزبانی کشور ایران،کسب ۴۵۳ مدال در مسابقات قهرمانی کشور سبک شوتوکان ؛ کسب ۳ مدال در مسابقات سوپر لیگ در دو بخش بانوان و آقایان توسط کاراته کاهای بندرلنگه ای .

 درباره موفقیت های کسب شده  مسابقات استانی و کشوری رده های سنی مختلف خانم ها و آقایان در  سال  98 توضیحاتی را بیان کنید ؟

کسب ۱۰۴ مدال آسیایی ؛  ۱۷ مدال کشوری ؛ ۱۹۰ مدال در مسابقات چند جانبه شوتو کاپ با حضور ۳۰ تیم و بیش از ۶۰۰ شرکت کننده که با قهرمانی دو تیم بانوان ، آقایان شهرستان بندرلنگه همراه بود و همچنین کسب ۳۵ مدال در مسابقات استانی . عبدالحسین کوهستانی در سه دوره اردوی تیم ملی  استعدادهای برتر به عنوان تنها نماینده هرمزگان در سه سال اخیر حضور داشته است .

آیا تاکنون شاگردان شما عناوین برون مرزی را کسب کرده اند؟

شهرستان بندرلنگه در طی سال های اخیر به کشورهای تاجیکستان ؛ اوکراین  ؛ ژاپن ؛ یونان ؛۳ مرتبه ترکیه ؛ روسیه ؛ ازبکستان ؛ اسپانیا ؛ امارات ؛ اندونزی ؛ مالزی تیم اعزام کرده و  شاگردان بنده در اکثر این اعزام ها دست پر به کشور باز گشتند .

 در سال گذشته در چه کلاس های آموزشی شرکت کرده اید؟

در سطح شهرستان به طور مستمر و طبق تقویم ورزشی استاژهای فنی مخصوص مربیان و هنرجویان برگزار شده و ده داور شهرستان نیز به کلاس ارتقا داوری زیر نظر فدراسیون جمهوری اسلامی ایران  اعزام شدند .

 مسابقات به طور مستمر چه نقشی را می تواند در پیشرفت ورزشکاران ایفا کند؟                                                  

   مسابقات باعث بالا رفتن اعتماد به نفس و  زیاد شدن تجربه در بین هنرجویان خواهد شد و مربیان نیز می توانند در مسابقات مختلف نقاط ضعف و قوت شاگردان خود را ارزیابی نموده و باعث آمادگی بیشتر داوران خواهد شد .

 برای عقب ماندگی ورزشکاران در این موقعیت بحرانی « همه گیری ویروس  کرونا » چه تمهیداتی را انجام داده اید ؟         

با توجه به برنامه ریزی که در هیات کاراته شهرستان انجام شد کلاس های مجازی به صورت آنلاین و ویدئو کلیپ در اختیار هنرجویان قرار گرفت و آزمون های کمربند نیز به صورت آنلاین و ضبط شده  با شرکت ۱۳۹ هنرجو  برگزار گردید که در استان بی نظیر بود و در حال حاضر نیز با رعایت پرتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی کلاس های بانوان و آقایان در فضاهای باز به صورت انفرادی و بدون هیچ گونه درگیری و تماس بدنی برگزار می گردد .

 آیا اتاق فکر تشکیل داده اید ، به نظر شما هم فکری تا چه میزان می تواند در پیشرفت رشته های ورزشی راه گشا باشد؟                   

در ابتدای شروع کاراته شهرستان با توجه به این که تنهایی این هیات را اداره می کردم مجبور بودم در خیلی از موارد خودم تصمیم گیری کنم  ولی خوشبختانه در حال حاضر  اکثر تصمیم گیری ها با حضور مربیان و شاگردان ارشدم در جلسات مختلف  انجام می شود .

 بندر لنگه به عنوان یکی از قطب های کاراته استان از نظر تجهیزات و امکانات کمبودی ندارد؟ 
متاسفانه با کسب افتخاراتی که تا کنون داشتیم هنوز سالن نمرینی مناسبی نداریم و با توجه به این که بیست سال از قدمت آن می گذرد و تاکنون هیچگونه تعمیراتی  بر روی سالن صورت نگرفته ، به شدت نیازمند اختصاص اعتبار لازم جهت بازسازی و جلوگیری از فرسودگی بیشتر آن که تنها سالن سقف کوتاه بندرلنگه می باشد، به شدت احساس می گردد و در ضمن تنها خوابگاه اداره ورزش و جوانان نیز به صورت متروکه در آمده است
.

  البته سالن هایی که توسط بسیج در سطح شهرستان احداث گردیده توانسته تا حدودی به کمک ورزشکاران بیاید اما هنوز کمبود سالن بخصوص سالن رزمی

 احساس می شود .

 به عنوان رییس سبک شوتوکان IKD هرمزگان ،خلاصه ای از فعالیت خود را در سال ۱۳۹۸ عنوان کنید ؟

 اعزام بی سابقه کاروان 375 نفری در دو بخش بانوان و آقایان در قالب تیم منتخب سبک شوتوکان IKD استان هرمزگان به مسابقات یزد  که با کسب مقام اول  و سوم تیمی همراه شد و  شرکت داوران  این سبک در کلاس ارتقا داوری  و حضور پررنگ در مسابقات استانی از اهم فعالیت در این مسابقات بود .

 و اما سخن پایانی ؟

در پایان جا دارد از همه  عزیزانی که باعث شدند کاراته بندرلنگه به این افتخارات مهم دست یابد تشکر کنم ،در ابتدا از استاد خلیل هیتاوی که کاراته را در محضر این استاد بزرگوار آموختم سپس استاد گرانقدرم آقای پردل رمضانی  که باعث شدند در این رشته پیشرفت کنم  و استاد علیرضا حیدری رییس شوتوکان IKD ایران که به بنده اعتماد کرده و مرا  به سمت دبیر این سبک  در کشور منصوب نمودند. در پایان نیز از همه مربیان ، داوران ،هنرجویان به خصوص شاگردان ارشدم که همیشه در کنارم بوده اند تشکر و قدردانی می‌نمایم و  یک تشکر و خداقوت جانانه خدمت سرکار خانم شهناز خوش و سرهنگ قره گوزلو و مجموعه دلسوز و پرتلاش ندای هرمزگان تقدیم می کنم.


up email pdf word plus minus reset color
گروه: ورزشی
شماره روزنامه: 3518
تاریخ :1399/08/12 ساعت 16:27:36
تعداد بازدید: 546
نظر دیگر کاربران درباره این خبر...
بدون اطلاعات
نظر شما چیست؟


شما کاربر محترم، با استفاده از فرم زیر می توانید نظر خود را برای روزنامه ارسال نمایید. نظر شما پس از تائید مسئولین روزنامه در همین قسمت قرار خواهد گرفت.
باتشکر
نــام: * متن نظر:
   
 
 
  
   
نام خانوادگی:  
رایــانـامـه:  
سایت/وبلاگ:  
محرمانه ماندن مشخصات  
کد امنیتی